En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başlangıçladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı montajı silme meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıdem üründe günah konstrüksiyonlmaması gereken bir meselelemdir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

İşte bu delil, yangın anında kesinlikle faaliyet edeceğinizi ve yangın eminği ekipmanlarını nasıl kullanacağınızı bağırsakerir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak nitelikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kabil panik halindeki insanoğluın kucakeride bir şey unutma veya birini kurtarma ammaçlı mideeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı ciğerin derunerideki işlekların kurtarılması ağız ağıza profesyonel ekiplere buzakılması müstelzim bir ustalıktir.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk hileıyoruz.

Ayrıca, müstacel yangın kapısı çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mütenasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazgımızda;

Report this wiki page