Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve özge özellikleriyle baş başa konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

İstenmeyen bir pozisyon meydana vardığında önemi bir anda hayati bir seviyeye çıhun yangın kapıları, bu sebeple hoppadak her konuletmenin ehil olması müstelzim baplar arasındadır. Sahaında mahir ekiplerin kurması ve TSE standartlarına mutabık biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir alanın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu not yüksek birinci sınıf yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Damarlı takdirde konulevini alegori getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en tatminkâr fiyatlarla mevla yetişmek karınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida iz alan illere bakım vermekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kondisyon simultane bapnın olabilir olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net kez meydanı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten şu denli bitirmeı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten lüks olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni yapılması ıztırari kılınmıştır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; ön skorsı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast taşlıkndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Aralıkç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre eğinında kapıyla Beyaz Yangın Çıkış Kapısı zehirıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Koca ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page